Om oss

Perspektiv TV vill fylla det tomrum som de etablerade journalisterna lämnat i det mediala landskapet. Vi anser att Sveriges journalistkår i mångt och mycket undvikit att föra fram frågor som är av stor betydelse för landets utveckling. Vi vill se en medveten och upplyst befolkning som därigenom kan fatta informerade beslut då vi anser att kunskap är makt. Utan en upplyst och medveten befolkning reduceras demokratin till att vara plutokratins fikonlöv.

Vårt mål är att medborgare i Sverige ska ha tillgång till information som stärker deras möjligheter till insyn i problem som länge har förtigits. Vi vill vara ett oberoende nyhetsmedium med fokus på nyhetsförmedling och kulturinslag i videoformat, artikelform, videoreportage, opinionsinlägg och djuplodande intervjuer.

Våra medarbetare är personer som under flera år varit både ideellt engagerade och arbetat professionellt i mediebranschen. Vår drivkraft i vårt arbete är sökandet efter vad vi uppfattar vara det mest sanningsenliga och verklighetsspeglande.

om oss: Jesper Johansson
Jesper Johansson
Om oss: Sanna Hill
Sanna Hill

// Perspektiv TV oktober 2021